Bagerbrød, Hjemmebagt eller Bake Off?

Der er mange holdninger til hvad der er bedst at vælge, når det kommer til brød til en café, kantine eller restaurant. Skal du vælge at bage dit eget brød? Skal du vælge at få brødet leveret fra en lokal bager? Eller skal du vælge at bruge frossen bake off brød?

Det hjemmebagte brød kan være et personligt touch på dit menukort, og det har en klart positiv markedsføringsværdi. Men det kræver både tid, håndværkserfaring, køkkenplads og udstyr hvis kvaliteten skal være i top. Godt brød tager tid at bage, men da det hjemmebagte brød ikke holder sig frisk særlig længe, er det ikke egnet til steder med svingende efterspørgsel.

Om det er en god ide at have en aftale om brød leverancer med en lokal bager afhænger af de vilkår du kan få på aftalen. Hvor godt og hvor dyrt er brødet? Kan du få det sortiment der passer til dig og dine kunder? Hvor lang tid før skal du bestille og kan du genbestille hvis du løber tør på dagen eller komme af med dit overskud? Du skal også overveje hvor tit du kan få leveret friskbagt brød. Har du lange åbningstider kan bagerbrødet nå at blive trist inden din sidste servering.

Bake Off er en god løsning til dig, der gerne vil kunne servere duftende friskbagt brød i løbet af hele dagen og med kort varsel skal kunne justere dine mængder. Opbevaring og transportering af brød på frost er en skånsom og naturlig metode, der sikrer at det friskbagte brøds gode egenskaber bibeholdes. Det er sandt, at bake off brødet i sin spæde start på det danske marked lod meget tilbage at ønske på kvaliteten. Men både kvaliteten og udvalget har været inde i en rivende udvikling, som kun ser ud til at fortsætte.

Spar penge og ressourcer

Bake Off er en hurtig og nem løsning, der sikrer dig brød af høj, ensartet kvalitet uden at det koster mange mandetimer i dit budget. Da bake off brødet er produceret top professionelt og effektivt, bliver prisen lavere og du har adgang til et stort, spændende og varieret sortiment af høj kvalitet.

Minimer dit madspild

Når du vælger bake off brød minimerer du dit madspild. De frosne brød har en naturlig, lang holdbarhed på frost og du kan nemt og hurtigt bage præcis den mængde du har brug for. Du kan på ethvert tidspunkt af ugen og døgnet og med ganske kort varsel tilpasse mængderne til dit behov, så du hverken har for lidt eller madspild.

Det er både etisk og økonomisk forsvarligt.

Mette Munk Bageri