Kvalitets wienerbrød

Kvalitetswienerbrød er kendetegnet ved det man kalder en flot opbagning. Det vil sige at wienerbrødet bliver stort, flot og luftigt når man bager det. Teksturen skal være let og luftig på grund af de mange, tynde lag af dej, mens det skal være blødt og saftigt at spise på grund af margarinen i dejen og de forskellige fyld og toppinger.

Fra frost til friskbagt

Vi laver, folder, fylder og pynter vores wienerbrød, lader det hæve og så fryser vi det ned. Derfor kan du finde vores æsker med wienerbrød i supermarkedernes frysediske og have dem liggende i din egen fryser derhjemme. På denne måde kan du få duftende, friskbagt wienerbrød direkte fra din egen ovn lige når det passer dig.

Derudover er det både skånsomt og praktisk at transportere og opbevare wienerbrødet på frost. Holdbarheden bliver meget lang uden at vi skal tilsætte en masse unødvendige tilsætningsstoffer.

De rene råvarer

Fordi vi hos Mette Munk elsker og respekterer wienerbrød, er vi meget kritiske når vi udvælger vores ingredienser.

Melet skal være af højeste kvalitet, så wienerbrødet kan bage stort og flot op. Vores margarine er 100% vegetabilsk, uden hydrogenereret fedt og transfedtsyrer. Den særlige ”rullemargarine”, som vi bruger til at rulle ind i wienerbrødsdejen består af en blanding af kokosolie, rapsolie og palmeolie. Palmeolien er RSPO certificeret, hvilket vil sige at den er bæredygtig. De mange æg vi bruger kommer fra fritgående høns og så er vores saltindhold reduceret til under 1%.

Mette Munk Bageri