Produkter

Herunder kan du se vores sortiment af lækre produkter til både morgenbordet, frokost, eftermiddagskaffe, aftensmad og aftenskaffen. Hos Mette Munk laver vi gode, ærlige produkter, som du kan stole på og servere for din familie og dine gæster. Så godt som hjemmebagt – bare nemmere.


Kanelsnegle

Sæt Mette Munk kanelsnegle i ovnen og lad den skønne duft af kanel og bagværk sprede sig i dit køkken. Server kanelsneglene når du vil have noget ekstra lækkert på morgenbordet eller til eftermiddagskaffen. Det kan være en hyggelig aktivitet for børn og barnlige sjæle, at pynte de nybagte kager med farvet glasur, krymmel og sukkerperler.

ParagraphHeader

Thebirkes

Når du sætter Mette Munk Thebirkes i ovnen vil du hurtigt se hvordan de bager flot og stort op. Der breder sig en skøn duft i dit køkken mens remoncefyldet karamelliserer. Ud over den sprøde dej og det søde remoncefyld får vores Thebirkes deres gode smag fra de flotte blå birkes, som de er drysset med.

ParagraphHeader

Prinsessestang

Mette Munks Prinsessestang er en sprød wienerbrødsstang drysset med perlesukker og nøddeflager. Prinsessestangen er fyldt til bristepunktet med masser af sød remonce og blød vaniljecreme. Lad en sød duft af bagværk brede sig om eftermiddagen eller til aftenskaffen. Du kan pynte den afkølede prinsessestang med små flødeskumstoppe og halve jordbær.

ParagraphHeader

Hindbærtærte

Vores Hindbærtærte har en sprød, lækker mørdejsbund og er fyldt med flotte, hele hindbær og en frisk skovbærgele. Du kan servere den lun med vaniljeis som en nem dessert, eller tø den op og server den kold med en skefuld god creme fraiche til eftermiddagskaffen.

ParagraphHeader

Porretærte med bacon

Porretærten er en klassiker når danskerne selv går i gang med kagerullen. Mette Munks Porretærte med bacon har en sprød mørdejsbund og er fyldt med blancherede porrer, bacon og æg fra fritgående høns. Du kan servere tærten med en grøn salat eller som tilbehør til fx frikadeller.

ParagraphHeader

Spinat/Kylling tærte

NYHED! 

Vores Spinattærte med Kylling har en sprød mørdejsbund og et smagfuldt fyld af spinat, kylling, cherrytomater og et strejf af hvidløg. Æggemassen i tærten er lavet af æg fra fritgående høns. Tærten bages direkte fra frost og kan serveres med en blandet salat og groft brød.

ParagraphHeader

Juleboller

Et spændende alternativ til æbleskiverne!

Sæt Mette Munks juleboller direkte fra fryseren ind i en varm ovn, og se dem vokse sig store og flotte. Der breder sig en skøn duft af bagværk, kanel og jul. Julebollerne er store og luftige boller i wienerbrødsdej af højeste kvalitet fyldt med lækker kanelremonce. Julebollerne er drysset med kanelsukker, der giver en tynd, knasende overflade.

 Fås i detailhandlen op til jul.

ParagraphHeader

Fastelavnsboller

Sæt Mette Munk fastelavnsboller direkte fra fryseren ind i en varm ovn, og se dem vokse sig store og flotte. Der breder sig en skøn duft af bagværk, og du kan dekorere de afkølede fastelavnsboller, lige som du har lyst. Prøv at skære dem forsigtigt op og fyld dem med flødeskum og dit yndlingssyltetøj, eller lad børn og barnlige sjæle pynte med farvet glasur og krymmel.


ParagraphHeader

Grovbirkes

Flot birkes i sprød og luftig dej med havreflager og hørfrø. Grov og sprød.

ParagraphHeader