Vores ansvar - jeres sikkerhed!

Vi leverer kvalitets bake-off til foodservice, convenience og catering markedet samt instore bagerier. Alt vores autentiske wienerbrød og brød er af højeste kvalitet og naturligvis sikkert og lovligt fremstillet. Vi forpligter os til kontinuerligt at forbedre vores produkter, vores service og de bagvedliggende processer.

Alle vores medarbejdere engageres løbende gennem træning og opbygning af en aktiv fødevaresikkerheds- og kvalitetskultur. Herved sikrer vi, at vores medarbejdere altid er i stand til at fremstille Mette Munks produkter på en ansvarlig og sikker måde.

Vi har defineret alle standarder og forventninger til råvareindkøb, fremstilling og distribution gennem godkendte leverandører for at sikre ensartet kvalitet, sikkerhed, ægthed og sporbarhed af alle vores produkter.

Mette Munk arbejder ud fra vores eget system for fødevaresikkerhed, som er certificeret til en af ​​de GFSI (Global Food Safety Initiative) anerkendte standarder: BRC, Global standard for fødevaresikkerhed, klasse AA+.

CSR
Vi samarbejder med Sedex om at vedligeholde SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) 4-søjle-revision. I SMETA-revisionsprocessen vurderes organisationens standarder for arbejdskraft, sundhed og sikkerhed, miljø og forretningsetik. Ifølge Sedex er disse nøgleområder til at vurdere en organisations ansvarlige forretningspraksis og opfylde social compliance.